lauantai 10. toukokuuta 2014

Warrella virran

Petrin hienon kalan innostamana, illalla tinselin sidontaa tarkoituksena kävästä tänään virralla omaa onneaan koettamassa. Rannassa kasasin vermeitä se suuren kuva verkkokalvoille piirtyneenä, tinsuli kiinni ja lompsimaan kohti apajia.

Rautatiesillalle päästyä tuli taas se perinteinen fiilis, että ei aina voi mulle näin käydä.. Tuulee niin hitokseen ja yllätys yllätys suoraan vastaan ()?&//(&¤"?(&¤?= No siinä vähän kokeilin nakkailla, mutta ei saanut edes kunnolla heittoharjoitusta, eli tuolta nollat pataan ja kohti itse virtaa.

Päävirrassa olikin oikein mukava nakella lähes tyynessä kelissä, joka alkoi taas nostamaan odotusarvoa huomattavasti. Päätin kokeilla onko niskalla taimen kuopassaa. Tinsuli kiinni ja heti kävi alla pyörähtämässä, muutama heitto lisää, mutta ei tuntunut enää kiinnostavan? No taktiikan vaihtoa ja jyrkkää siimaa kiinni. Heti ensi heitolla samaan paikkaan, niin jopas oliivia leechiä (huom!! ei ollut punaista päätä) vietiin. Ei iso eikä toki taimenkaan, mutta proteiinia pöytään nyt kuitenkin.


Kala pussiin ja muutama heitto, niin taas tapahtui. Taimen tällä kertaa, silmämitalla n.45cm kala pääsijatkamaan kosteaa vaellustaan.


Siihen oli hyvä lopettaa tällä erää.. illemmalla Petrin kanssa uudestaan, mut jännitetäänhän välissä yksi suomen kiekkopeli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti