lauantai 14. kesäkuuta 2014

Karvio 14.6.2014 (narrien 2. kisa)



"kotikisanakin" jo tunnetuksi tullut Karvio, ei tällä kertaa hirveästi porukkaa mukaan saanut houkuteltua.. harmi! Perinteiset "työesteet, sun muut saunanrakennus projektit" vetivät taas porukkaa muualle, joten kalastuksen hoidimme 4 jäsenen kesken. Läsnä olleet: Kärkkäinen Toni, Oinonen Toni, Petri Saarela & allekirjoittanut.

Alkuviikon sääennusteet eivät paljoa odotusarvoa juuri nostattaneet, +4º ja vesisadetta. Onneksi tilanne oli hieman parempi paikalle päästyä. Vajaa kymmenen lämmintä, ei tule vettä taivaalta, mutta tuuleksii aika rankasti ja juurikin pahasta suunnasta kalastusta ajatellen ja vesi melkolailla korkealla.

Mutta.. ajankohta on sovittu hyvissä ajoin ja keliin emme voi juurikaan vaikuttaa, joten näillä mentiin.
Pelipaikoille saavuimme about 05.20 joten aikaa oli mukavasti laittaa vermeet kasaan ja painua kalaan, koska kisa alkoi vasta tasan kuudelta.

Liekkö huolimattomuutta, vai liikaa innostusta mutta kelloa olisi ainakin pitänyt seurata. Toinen rullaus ja niin vaan vietiin tummahkoa kumijalkaa, ja valitettavasti juurikin kosken suuntaan. Tärpin tapahtuessa kävi samantien mielessä, että &%=(&= kele.. siellähän on melkolailla ohkaset perukkeet edellisen Ruunaan reissun pupakalastuksen jäljiltä. Kala vaan niin tiukalle kun uskaltaa, kun koskeen päästyään olisi ollut mennyt kala. Niin vain 42cm kirjo päätyi haaviin asti ja samantien kuului lievää "vittuilua" et katoitko muuten kelloa, ei ole kisakala. No eihän se ollut ei, vartin liian aikaisin =(

Jatkoimme kalastusta normaalisti, kunnes pojjaat huusi, jotta kisa on auki. Eikä tästä aikaakaan kun taas kumijalkaa vietiin. Tällä kertaa olikin kysessä pirteä yksilö, joka ihan uitatti ennen luovuttamistaan. Kala rantaan ja strateginen mitta ylös.. 44cm.. siis 44 pojoa lisää plakkariin.

Tapahtumia oli kaikilla ja suhteellisen paljon, liekkö saanut olla koski rauhassa edellisenä iltana?? Petrillä oli joku isompi "mörkö" vetässyt koukun suoraksi hieman alemmassa osaa koskea. Toni (Oinonen) kamppaili hieman bugisen kahluusauvan kanssa, vaan "maltilla" siitäkin selvittiin oikein mallikkaasti =)

Juuri ennen Kärkkäisten poislähtöä (ovat kuulemma aika nopeita, jos niikseen tulee).. tartutti Toni 44cm kirbelin ja mihinkäs ottikaan... ihan "oikealle" lohijoelle sidottuun greenbuttiin.. Toki lohihan se on tuo kirjokaskin, ilmankos maistui =)

Oinonen & Saarela akseli jäi vielä härnäämääm paikallisia vedenalaisia meidän Kärkkäisten jo poistuttua pelipaikoilta. Tapahtumia oli kuulemma ollut, vaan ei pinnan paremmalle puolelle asti. Joten piikkipaikalta lähdetään odottamaan tulevaa Ruunaan kisaa, joka on vasta syksyllä. Matka vasta puolessa välissä joten kaikki on vielä mahdollista... Lisää osanottajia toki kaivattaisiin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti